perjantai 21. elokuuta 2009

Mustaherukkapiirakka

Nyt on sairastelut sairasteltu, pieninkin kurkkukipu it's gone. Viikko sitten torstaina, keskiviikon ja torstain välisenä yönä puhkesi joku tauti. Todennäköisesti keskiviikosta, kun käytiin Nennan ja Meten kanssa näkötornilla. Kävin sen lenkin sitten kahdesti, kun viedessäni pyörää huomasin yhden sateenvarjon puuttuvan. Se kelihän oli tosi kiva, tuuli ja satoi vastaan ja oli aika vilu. Hieno keli oikeastikin minusta, muttei ehkä otollinen siihen hetkeen, kun piti läksiä sinne parkkipaikalle takaisin. Nooooo, semmoinen seikkailu sekin. Menin kuitenkin torstaina kouluun, eihän nyt ensimmäisenä päivänä raaskinut pois olla. Ja ei edes ollut niin kipeä olo...
...kuin sitten perjantaina. Jäin kotiin ja oli kuumetta ja ei ollut kuumetta ja kurkku oli kipeä ja pää oli kipeä ja oli huono olo.
Lauantaina oli operaatio nimeltä matti pee kuus kyt vee . Oli muutes kivooo! :----) Lasse tuli meille joskus kolmen-puoli neljän aikaan, Käyn ahon laitaa, ja sitten hakemaan Niskavilla ja nokka kohti Ahovastinkia Aho-Vastinkia. Esitettiin Niskavillan kanssa tekemämme Matti-blues. Olis muuten ollut hienompaa hienointa, jos olisin ollut ihan terve, koska Niskavilla olisi varmastikin tullut meille sieltä yöksi. Oli ihana semmoinen leppoinen kesäilta, joskin vähän liikaa kuumuutta kuumetta tjoo. Sunnuntai... Ei varmaan mitään sanottavaa. NO EI KUN ONHAN! ;) Silloin oli kanssa kerrassaan mukava päivä. Nenna tuli meille joskus puoli kolmen aikaan ja vähän katottiin jotain hitsgogii mutta se oli vähän liian Psycho meidän makuun. Ja sää oli taas mitä mieluisin, märkää sadetta märkää sadetta märkääääää!!!
Mentiin katsomaan Night At The Museum 2, oli musta ihan hyvä! Siellä hengattiin ennen ja jälkeen leffan... Kunnes käveleskeltiin kotiin (kumpikin omaansa) ja mulla oli hauskaa kameran, sateen, varjon ja itseni kanssa. :o
-Kirjota se siihen.
-Ja sää pistät sen seinälle.
-Lyödääks vetoo?
Ja sunnuntaina katottiin myös Chris Angel - tajunnanräjäyttäjä ! :---D Woooow. Ja syötiin lettuja :----) Ja keskellä toimiston lattiaa oli tupakka... Ja meille tuli Tommi. Oli maassa nimeltä Känni. Tommi in Känni. (eikös ennen vanhaan, oikeen ennen vanhaan, puhuttu siitä Tommista raittiuskerhoissa? Nenna tietää tän.) Maanantaina olin taas koulukunnossa. Jee, ihanata. Ihanin päivä kyllä toi maanantai. Ihan heeeelekutisti heeeelekutin tyhmiä aineita on yhtä kuin pitää kantaa ihan heeeelekutimmoinen määrä kirjoja maanantaina. Meninkö maanantaina Nennalle? En toki. Menin sinne torstaina, koulun jälkeen. Tässä vaiheessa tuli mieleeni että kesälomanpäättäjäiskuvia keskiviikosta 12.8. pitää laittaa MYÖHEMMIN.
Tiistaina alkoi haitaritunnit ja koulussa oli parhaimmillaan (alimmillaan parhaimmillaan) neljätoista astetta lämmintä. :s
Ja keskiviikkona oli ekan kerran kotsaa.
Mutta eilinen. Koulussa se tarkoittaa matikkaa ja enkun kaksoistuntia, ruokkiksen jälkeen ilmaisutaitoa ja musiikin kaksoistuntia (nam nam nam nam), mutta oli myös jotain muuta: retki Niskavillan ja Johannan kanssa Jyskävylään! Tarkoitus ja tavoite reissulle oli nähdä uusin Harry Potter, siis Harri ja puaaliverine rinssi, mutta kun heti koulun jälkeen, ennen kahta, päästiin lähtemään ja oltiin (ainakin viimeistään) puoli neljältä kaupungissa ja näytös odottamassa klo 17.30, käytimme tietenkin ajan hyväksi, eli MENTIIN SYÖMÄÄN.
Joo, ihan ekana käytiin syömässä. Terveellisiä ja tolleen, Hesessä juustoateria kerrosateria kerroshampurilainen. Sitten shoppailtiin, Johanna karkasi H&M:n lastenosastolle, me jäätiin alakertaan, josta nappasin harmaat lököhousut jotka lökö lökö lököttävät nytkin jalassa ja yläkerrasta ihanan sinapinkeltaisen neuletakin sekä pitkän pitkän pitkän punaisen villapaidan. Siisssss se oli semmosta OHUTTA. Ja tolleen. :')
Lopulta ostin sieltä ainoastaan housut, mutta muita ostoksia oli sitten Linkin pinkki huppari (jossa on ainoastaan pinkkiä pinkkiä pinkkiä, ei kuvaa ei kuvaa ei kuvaa, joo ehkä ymmärsitte) Seppälästä, jollaisen samanlaisen Nenna osti sinisenä, sama paikka. Siellä olikin sitten mielenkiintoisia ihmisiä. Yksi koostui:
-cittarin oranssipohjaisista, neonpalloisista sukista
-röyhelö röyhelö röyhelösysteemistä, en muista minkä värinen 8---D
-seitsemästäsadoista helmistä
-kkiirjavasta hupparista
Joo esimersiski nuo. Sellainen kunnon wannabe.
Siellä oli myös eräs em. Ei edellämainittu vaan ERIKOISMITOITETTU. :o "This is very high fashion, I like that very much. This is very high fashion... Mmmmm! Hihihihi.... Umtsi umtsi umtsi"
Kalpiksessa käytihin mutta minun ei tarvinnut pausettaa karkkilakkoa.
Ja puoli kuudelta elokuva, joka oli musta hyvä :) Aika synkkä :( Mutta hyvä :)
Aika synkkä :( Ainakin parempi kun vitonen :)
Takanamme elokuvissa istui poikia. Miehiä. Jotka nauroivat kaikelle. Amazing.
Mutta ihan takana kuului istuvan tyttö. Se sanoi yhteensä (mitkä kerrat nyt kuultiin ja laskettiin) viidesti leffan aikana "Kivah". Siis just silleen että ei kovin kiva. :''DD Nojoo, oli se silloin hauskaa :----D Kotimatkalla toinen kuunteli ämppäriä ja toinen kuunteli radiota ja sitten radiota kuunteleva jammasi sen biisin tahtiin ja sekös oli hauskaa 8) Kuuntelin Mr. Presidentin, Niskavilla jamitti Jai Hon. :o
Hirveesti muuten puuhataan teitä esim. välillä Karstula-Jyväskylä ! Hiou.
Sanasta, joka on kirjoitettu punaisella, alkaen tätä olen kirjoittanut nyt lauantaina, tällä hetkellä kello ei ole vielä puoli kymmentä. Päivä on kulunut 7.20 heräten, katsoen toisiksi viimeisen Serranon Perhe-jakson boksilta loppuun, sekä katsoen viimeisen jakson (oi se oli ihana ihana) sekä syöden!
Olen eilisestä klo 16 alkaen puputtanut mustaherukkapiirakkaa jota Johanna teki! Nam. Vaniljakastiketta siihen päälle. Nam.
Ette oikeesti aikuisten oikeesti pysty edes kuvittelemaan kuinka paljon oon sitä jo syönyt.

Nam.